NimaTour

Descopera placerea vacantelor

Font Size

Screen

Profile

Cpanel
  • PDF

Informatii utile

 

1.Protectia datelor personale

 

SC NIMA RENT SRL, cu sediul în Slobozia, str. Traian Vuia nr 74 judetul Ialomita, este inregistrata la ANSPDCP, conform legii 677/2001 ca operator de date cu caracter personal.

Operator date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. NIMA RENT  S.R.L., cu sediul Slobozia, str.Traian Vuia nr 74, judetul Ialomita,  reprezentata prin Iordache Ana Maria – director are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele obtinute sunt folosite doar pentru interes propiu sau al companiilor partenere, fara a publica insa date persoanale de indentificare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si anumiti colaboratori ai SC NIMA RENT SRL., care are se ocupa de furnizarea si intretinerea acestor servicii, in functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata Serviciul Marketing, str. Traian Vuia nr 74 Slobozia tel. 0722 616 427, e-mail  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Nota
(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

 

Măsurile luate pentru asigurarea securităţii prelucrării datelor cu caracter personal

 

SC NIMA RENT SRL cuagentia NIMA TOUR , garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este dotat şi care este furnizat de firme terţe producătoare de programe de calculator..

Deşi, SC NIMA RENT SRL a luat măsuri de securitate pentru a preveni pierderea datelor, utilizarea incorectă sau necorespunzătoare şi accesul neautorizat, nu se poate garanta securitatea absolută a datelor transferate pe internet.

SC NIMA RENT SRL nu vinde, nu închiriază, nu transferă date personale identificabile nimănui.

SC NIMA RENT SRL poate să trimită date personale identificabile despre dumneavoastră către alte companii sau persoane, numai în următoarele cazuri:

avem consimţământul dumneavoastrăpentru a oferi aceste date;

este necesară furnizarea datelor dumneavoastră personale către parteneri si SC NIMA RENT SRL, privind rezervarile solicitate;

în cazul în care răspundem la citaţii, ordine ale instanţelor de judecată, acţiuni legale sau oricărei cereri legitime a autorităţilor.

Serverele pe care website ul este găzduit sunt protejate de acces fizic şi la distanţă limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic şi din punct de vedere al securităţii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu şi, atunci şi dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

 

 


You are here: Home

Aboneaza-te